Ta bort gamla fläckar på kläder

by Joakim Stov

Ta Bort Gamla Fläckar På Kläder Med Husmorsknep

Vi har alla varit där. Du gräver igenom din garderob och hittar ett gammalt favoritklädesplagg, bara för att upptäcka en envis fläck som du inte fick ut förra gången du tvättade det. Men oroa dig inte, jag har några trick i ärmen för att ta bort gamla fläckar på kläder.

Metod 1: Använda Tvål Och Varmt Vatten

Börja med att blötlägga fläcken i varmt vatten och sedan gnugga lite tvål direkt på fläcken. Låt det sitta i några minuter innan du sköljer det med varmt vatten.

Du skulle kunna använda denna metoden upprepade gånger tills du har uppnått önskat resultat.

Metod Beskrivning Tid Krävs
Tvål Och Varmt Vatten Blötlägg fläcken med tvål och varmt vatten 15-30 minuter
Metod 2: Blanda Vinäger Och Bakpulver Gör en pasta av vinäger och bakpulver, applicera på fläcken 45-60 minuter
Metod 3: Citronsaft Och Salt Blanda citronsaft och salt för blekning av fläcken En till två timmar

Metod 2: Blanda Vinäger Och Bakpulver

Det kanske låter konstigt, men en blandning av vinäger och bakpulver kan fungera underverk när det gäller att bli av med gamla fläckar! Bara en pasta av dessa två ingredienser, applicera det direkt på fläcken och låt det sitta i omkring en timme. Skölj sedan klädesplagget väl.

Metod 3: Citronsaft Och Salt

Slutligen har vi en gammaldags lösning-citronsaft och salt! Dessa två kan göra underverk för blekning av fläckar innan de tvättas. Blanda bara och applicera på fläcken. Låt stå i en till två timmar innan tvätt.

Parenthesis, har du nog med goda råd för att ge ditt älskade plagg en andra chans? Condens, det är alltid värt ett försök! Ge det ett skott och glöm inte att berätta för mig om det fungerade!

You may also like

Leave a Comment