Känd tv4 profil angrep kvinnlig kollega

by simon

En känd TV4 profil angrep en ung kvinnlig kolla under en produktion, den kända TV4 profilen var berusad. Enligt källor till tidningen Expressen så har den kända TV4 profilen blivit högljudd i rösten och tagit tag i handlederna på den kvinnliga kollegan. Det slutade helt enkelt med en “brottningsmatch”.

Händelsen utreds av TV4

Den kända TV4 profilen erkände gärningen för Expressen och har bett om ursäkt till den kvinnliga kollegan och är mycket ledsen över händelsen. TV4 kommer utreda händelsen och prata med båda partner och få deras historia av vad som hände och kommer ta det därifrån. Den 9 september kom TV4 fram till ett beslut.

känd tv4 profil angrep kvinnlig kollega under produktion

Det var under slutet av en produktion som det blev en debatt, oklart om vad det handlade om. TV4 profilen blir våldsam och angrep den kvinnliga kollegan. Expressen fick tag på VDn till produktionsbolaget, men den personen hänvisar till TV4. “Alla frågor ska tas med TV4” sade VDn till Expressen. Den 9 september 2021 valde TV4 att stänga av TV4 profilen som var en programledare, anledningen var enkel: Olämpligt uppträdande. Vilket inte var så svårt att komma fram till.

You may also like

Leave a Comment