Magazine

Angelica Lagergren – journalisten och influencern

by Julia Stenström

Angelica Lagergren är en känd, svensk influencer. Hon har tidigare arbetat som journalist, bland annat på tjejtidningen Veckorevyn, och driver ett stort Instagram-konto samt en blogg på tidningen Amelia. Hon har två barn, Alice och Philip, som är sju respektive åtta år gamla. 

Korta fakta om Angelica Lagergren:

Fullständigt namnAngelica Lagergren
Känd förBloggare, journalist
ÅlderFödd 1985
LängdOkänd
Bor iÅkersberga utanför Stockholm
NummerAngelica Lagergrens telefonnummer är svårt att hitta på nätet

Angelica Lagergren blogg

Angelica Lagergren har en bakgrund som journalist och har jobbat på flera av Sveriges största tjejtidningar, bland annat Veckorevyn och Frida. Trots att hon ännu idag frilansar som journalist har hon sadlat om och arbetar som undersköterska på Danderyds sjukhus.

Hon har även drivit bloggen “Herr och fru Lagergren” tillsammans med sin dåvarande man, Stefan Lagergren. Idag bloggar hon om sitt liv, jobb och kärlek i sin blogg på tidningen Amelia. Lagergren har många bollar i luften och utöver de ovannämnda projekten driver hon även podcasten Tvillingpodden tillsammans med sin tvillingsyster Jessica.

Officiellt om Angelica Lagergren

Eftersom Angelica Lagergren är en offentlig person är det inte svårt att på nätet hitta information om henne, som till exempel:

  • Angelica Beatrice Caroline Alice Lagergren bor i en lägenhet på en adress i Åkersberga.
  • Hon föddes den 17 september 1985.
  • Hennes lägenhet är värderad till cirka 2 160 000 kronor.
  • Angelica Lagergren bodde tidigare på Branta stigen 4 i Österskär men hon har även bott på Silverdals torg 9 i Sollentuna.

Angelica Lagergrens familj och kärleksliv

Tvåbarnsmamman Angelica Lagergren har i sin podcast varit ärlig med både toppar och dalar angående kärleks- och familjelivet. Vi vet redan att hon driver podcasten tillsammans med systern Jessica Lagergren och att hon tidigare varit gift med Stefan Lagergren. Ett äktenskap som dock inte varade så länge eftersom de gifte sig 2013 men skilde sig endast fyra år senare. 

Tillsammans med ex-maken Stefan har Angelica de två barnen Alice och Philip men är idag lyckligt lottad med den stora kärleken Pontus samt hans barn. Trots att ett äktenskap slutade i skilsmässa slutade hon inte tro på kärleken och fann sin stora kärlek Pontus. När Stefan tillkännagav att han ville skiljas ramlade hennes liv samman, dock tog hon sig upp på betydligt starkare ben. 

Angelica Lagergren på Instagram och andra sociala medier

Angelica Lagergren är aktiv på sociala medier och har bland annat har hon ett Instagram-konto med över 19 000 följare. Det finns även en tråd om henne på Flashback, dock finns det inte mycket information där att finna. Som offentlig person är många intresserade av henne och ord som gastric bypass, bröstoperation samt amning dyker upp i sökfältet. 

Angelica har på sin blogg berättat att hon har gjort en bröstoperation efter att ha fött två barn. Hennes syster Jessica har gått ut med att hon har genomgått en gastric bypass-operation, men Angelica har ännu inte bekräftat att hon själv har gjort det också.

Angelica Lagergrens bröllop

När Angelica Lagergren gifte sig med Stefan Lagergren slog de till på stort och de ställde upp på en intervju i Aftonbladet om den stora dagen. Bland annat avslöjade de att bröllopet kostade 250 000 kronor. Bröllopet bestod bland annat av 73 gäster, kyrklig vigsel, trerätters middag på Tyresö Slott, fyrverkerier, vickning samt en tårta för 5000 kronor. Dessutom bjöds de fem brudtärnorna och fem marskalkarna på lyxmiddag och hotell kvällen innan.

Eftersom Lagergren återigen har turen att vara förlovad är det bröllopsplaner på gångs. Denna gång vill hon ha ett mer privat och mindre bröllop och vi väntar med spänning på att se vad det blir.

You may also like

Leave a Comment