Viva cala mesquida resort & spa

by Joakim Stov

Välkommen till Viva Cala Mesquida Resort & Spa!

Funderar du på din nästa semesterdestination? Låt mig presentera det fantastiska Viva Cala Mesquida Resort & Spa, beläget på Mallorcas vackra nordöstra kust.

Faciliteter Underhållning Plats
Spa & Wellness Center Dagligt Underhållningsprogram Mallorca, Spanien
Flera Pooler Kvällsshower Nära Stranden
Gourmetrestauranger Barnklubb Utsikt över havet
Sportfaciliteter Fitness Center Nära Naturområden

Upplev den ultimata avkopplingen

Visst låter det lockande med en plats där du kan släppa alla bekymmer, njuta av solen och bara ta det lugnt? På Viva Cala Mesquida Resort & Spa är det just vad du kan göra. Med ett flertal pooler, ett toppmodernt spa och wellness-center samt ändlösa aktiviteter att delta i, har du allt du behöver för en ultimat semesterupplevelse.

Är det barnvänligt?

Absolut! Vi har något för alla på Viva Cala Mesquida Resort & Spa. För de små har vi en dedikerad barnklubb och familjevänliga aktiviteter. Och för oss vuxna finns det massor att göra samtidigt som barnen har roligt.

Var är resorten belägen?

Resorten är privilegierad med ett unikt läge, nära den vackra stranden i Cala Mesquida och omgiven av otroliga natur-områden. Utsikten över det azurblåa havet från resorten är obeskrivlig.

Väntar på din ankomst!

Allt i allt, är Viva Cala Mesquida Resort & Spa ett ställe där du kan skapa oförglömliga semesterminnen. Så packa dina väskor och förbered dig på en sagolik semester! Vi väntar på din ankomst med öppna armar.

  • Många pooler
  • Spa och wellness-center
  • Flera restauranger

Förvänta dig bara det bästa på Viva Cala Mesquida Resort & Spa!

You may also like

Leave a Comment